22.06.20

Флешмоб. Барабой ОГОЛОШУЄ Акцію - онлайн «Я проти наркотиків»! Як підтримати Акцію - ІНСТРУКЦІЯ

  

Акція - онлайн «Я проти наркотиків», яка пройде на просторах інтернету - в соціальних мережах до Міжнародного дня боротьби проти зловживання наркотиками та їх незаконного обігу (26 червня).

 Учасникам необхідно опублікувати матеріали (малюнки, статті, відеоролики і т.п.), спрямовані на профілактику наркоманії, пропаганду соціально-позитивного і здорового способу життя серед дітей і молоді.
 Матеріали повинні бути опубліковані в соціальних мережах і містити хештеги (#ДальницькаОТГ, #Барабой, #Дальник #Доброолександрівка, #Роксолани). 
Також допускається додавання власних хештегів, що не суперечать цілям заходу (#ЯпротиНаркотиків …)



та підтримайте Акцію-онлайн «Я проти наркотиків»  в соціальних мережах з хештегами за темою 

Наприклад

1. Зайдіть на Facebook під своїм акаунтом.

2. У вікні, призначеному для нової публікації, напишіть повідомлення.


3. опублікувати матеріали або посилання (малюнки, фото, статті, відеоролики і т.п.), спрямовані на профілактику наркоманії, пропаганду соціально-позитивного і здорового способу життя серед дітей і молоді.


4. Визначивши тематику поставте теги які не суперечать цілям заходу (#ДальницькаОТГ, #Барабой, #Дальник #Доброолександрівка, #Роксолани, #ЯпротиНаркотиків )



Тепер користувачі соціальної мережі, які клікнули за таким же хештегом, зможуть побачити ваше повідомлення і знати  вашу позицію.

Головне! Не забудьте перевірити настройки конфіденційності! Якщо ви хочете, щоб зазначену публікацію змогли побачити всі Фейсбук-користувачі, її потрібно обов'язково зробити доступною «Всім»

ПАМ'ЯТАЄМО!  "Здорова молодь - наше майбутнє!"





Немає коментарів:

Дописати коментар