22.06.20

ТИЖДЕНЬ ШВЕЙЦАРСЬКОГО КІНО – 2020

  3 19 по 28 червня на сайті swissfilm.org.ua  відбудеться фестиваль «Тиждень швейцарського кіно».
Подія, організована Посольством Швейцарії спільно з компанією Arthouse Traffic. У 2020 вперше пройде онлайн, та вчетверте представить у своїй програмі найактуальніші художні фільми Швейцарії останніх років.
    Цього року фестиваль зосереджується на ґендерній рівності – одній з глобальних цілей сталого розвитку ООН. До його програми увійшли 4 стрічки, зняті режисерками, які представляють розмаїття жіночих поглядів.

ТРЕЙЛЕР



Субтитр-переклад - УКРАЇНСЬКА


М/ф - ЖИТТЯ КАБАЧКА

 Після смерті матері маленький Ікар потрапляє до притулку, де кожна дитина розповідає йому свою непросту історію. У новому домі хлопчик отримує кумедне прізвисько, знаходить товаришів і дізнається, що таке міцна дружба, турбота і справжня любов.
М/ф за посиланням https://swissfilm.org.ua/movie/ma-vie-de-courgette






  Х/ф -7 днів

   Іван і К'яра зустрілися на сицилійському острові, де йде
 підготовка до весілля їх друзів, та закохалися один в одного. Попри заміжжя К'яри та небажання Івана повторювати помилки його минулих стосунків, вони вирішують залишитися разом – всього на 7 днів, до кінця весілля.
Х/ф за посиланням https://swissfilm.org.ua/movie/7-giorni





Х/ф - Божественний порядок

  1971 рік. Нора – молода домогосподарка та мати, яка живе в маленькому селі з чоловіком і двома синами. Швейцарську глибинку не торкнулися соціальні потрясіння 68 року. Тихе життя Нори теж не змінилося – до того моменту, поки вона не почала боротьбу за виборче право жінок.
Х/ф за посиланням  https://swissfilm.org.ua/movie/die-gottliche-ordnung



                       
      Х/ф -Дивовижна подорож Волкенбруха в обійми шикси

   У молодого ортодоксального єврея Мотті Волкенбруха серйозна проблема: всі жінки, яких його мама представляє йому як потенційних дружин, схожі на неї. Ситуація стає ще складнішою, коли Мотті закохується в дівчину неєврейського походження, так звану шиксу.
Х/ф за посиланням https://swissfilm.org.ua/movie/wolkenbruch






 Х/ф - За вітром

Молода пара тікає від метушні у віддалений альпійський куточок. Але в їхнє щасливе та розмірене життя вдирається інженер, який приїхав для установки вітряної турбіни.
Х/ф за посиланням https://swissfilm.org.ua/movie/le-vent-tourne







Х/ф - МРІЯ КАТРІНИ

 Катріна хоче мати дітей, але її чоловік гине в автокатастрофі. Завдяки пересадці голови він повертається іншою людиною. Тіло одного чоловіка, розум іншого, – чи вистачить цього для здійснення мрії Катріни?
Х/ф за посиланням https://swissfilm.org.ua/movie/katrinas-dream






                                           Х/ф - СТРІКЕР

 Аби виплутатися із фінансової кризи, шкільний учитель Бальц Наеф наймає і навчає стрікерів для нелегальних спортивних ставок. Хоча він із командою перетворює стрікінг на новий модний спорт, його становище не поліпшується. Більше того, негаразди Бальца лише починаються.
Х/ф за посиланням https://swissfilm.org.ua/movie/flitzer





Х/ф - НАВКОЛО ЛУЇЗИ

Луїза, 40-річна співачка, та її напарник Жюльєн, гітарист і композитор, виступають разом вже багато років. Одного разу батько Луїзи, якого вона не бачила ще з часів молодості, підходить до неї після концерту. Він серйозно хворий, – ця зустріч змусить Луїзу по-іншому поглянути на власне життя.
Х/ф за посиланням https://swissfilm.org.ua/movie/autour-de-luisa





Х/ф - ЩАСЛИВИЙ ЛАЗАР

У крихітному італійському селі час зупинився в буквальному сенсі слова. Місцеві жителі належать маркізі, яка нещадно використовує їхню працю. Все змінюється в один з візитів сім'ї патронів у село. Молодий аристократичний Танкреді заводить дружбу з простодушним Лазарем. Фантастичні колізії їхніх стосунків повністю зруйнують звичний побут сільських жителів і призведуть до практично біблійного апокаліпсису маленького світу.
Х/ф за посиланням https://swissfilm.org.ua/movie/lazzaro-felice



Х/ф - НЕВИННИЙ

 Рут віддана родині, ревним християнам-традиціоналістам, і своїй дослідницькій роботі. Однак минуле раптово нагадує про себе, коли у житті дівчини з’являється колишній коханець, ставлячи під сумнів її почуття, спосіб життя, а згодом і віру.
Х/ф за посиланням https://swissfilm.org.ua/movie/der-unschuldige











Немає коментарів:

Дописати коментар