11.04.20

Відзначаємо он-лайн 76-ту річницю визволення села Барабой від нацистських загарбників в роки Другої світової війни.

 
 13 квітня - День звільнення селища Барабой від нацистських загарбників в роки Другої світової війни.
   В цей день ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих фронтовиків, віддаємо данину поваги й шани колишнім підпільникам і партизанам, оборонцям та визволителям рідної землі. 

    76 років минуло з того дня, як наше село визволено  від фашистських загарбників, а для багатьох захисників барабойська земля стала останнім місцем вічного спокою.

Ми всі у неоплатному боргу перед пам’яттю загиблих на фронтах Великої Вітчизняної війни. Честь та слава доблесним захисникам  Вітчизни!

Дорогі ветерани, спасибі вам за те, що ви, в надзвичайно важкій боротьбі, вистраждали і захистили нашу Свободу. За те, що своїми руками підняли наш край з руїн і що ви нагадуєте нам, як потрібно жити і любити свою Батьківщину!

   Ми пам’ятаємо, що тільки завдяки мужності та стійкості наших дідів й прадідів Україну і Світ врятовано від нацистської чуми. 
Бажаємо всім землякам здоров’я, щастя, упевненості в грядущому дні. Нехай нас у всі часи об’єднує та згуртовує любов до рідного краю, бажання захистити його, зробити ще красивішим, багатшим, квітучим!


Нехай на вулицях нашого села завжди панує атмосфера миру і добра, а в життя кожного з нас доля приносить тільки позитивні зміни, сім’ї будуть міцними, а діти ростуть здоровими і щасливими!

 В умовах карантину пропонуємо вашій увазі  віртуальну фотовиставку он-лайн  з фондів Держархіву Одеської області. 





Також запрошуємо переглянути відео хронику 



Кино-онлайн "Подвиг Одессы"
В основі сюжету - справжні факти героїчної оборони Одеси в роки Великої Вітчизняної війни. Перша серія, побудована на документальному матеріалі, є ряд подій, пов'язаних з обороною міста. Друга серія складається з окремих новел, присвячених деяким героям фільму, в якому 210 персонажів - яскравих характерів одеситів. Герої добираються на передову в трамваях, ворог лупить по місту прямою наводкою ...






Немає коментарів:

Дописати коментар