12.08.20

Міжнародний день молоді в онлайн-форматі

Онлайн-марафон «100 хвилин з молоддю для молоді» підготували до Міжнародного дня молоді Мінмолодьспорт спільно з Представництвом ООН в Україні та за підтримки Всеукраїнського молодіжного центру.

  Захід стартує 12 серпня о 15 годині.

   Цьогоріч  Міжнародний день молоді має тему: «Залучення молоді задля глобальних змін». Тож 10 активних молодих людей з різних куточків України, які є рушіями змін у своїх громадах,  вже готові поділитися своїми історіями успіху.

   Під час бліц-обговорень кожен з учасників буде готовий розповісти про свій досвід – як змінювати світ навколо себе і займатися улюбленою справою, а також  які є можливості для інших молодих людей, які готові долучитись до цікавих ініціатив.

  Захід відбуватиметься в онлайн-форматі та транслюватиметься на декількох Facebook сторінках:

United Nations inUkraine https://www.facebook.com/ochaukraine

 Міністерство молоді та спорту України https://www.facebook.com/minmolodsport

 Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine https://www.facebook.com/UNFPA.Ukraine

   Також інформуємо, що з 04 до 14 серпня глядачів телеканалів регіональних філій Національної суспільної телерадіокомпанії України (UA:Суспільне) знайомитимуть із цьогорічними лауреатами Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Відео будуть доступні в міжрегіональному проєкті «Ранок на Суспільному», у блоках між програмами в ефірі філій та на цифрових платформах.



Немає коментарів:

Дописати коментар